Burdur İl MEM Erasmus+KA121 Kapsamında Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği Berlin Stajımız

Burdur İl MEM Erasmus+KA121 VET Öğrenci ve Personel Hareketliliği kapsamında Bilişim Teknolojileri Bölümü Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği Berlin Stajımız

urdur MTAL Bilişim Teknolojileri Bölümü Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği Berlin Stajımız Burdur İl MEM Erasmus+KA121 VET Öğrenci ve Personel Hareketliliği kapsamında Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanından Mert Can İzanlı, Osman Emre Bolat, İbrahim Adem Günaltay, Mehmet Kaan Özkan ve Onur Keskin adlı 5 öğrencimiz 23 Temmuz-13 Ağustos 2023 tarihleri arasında Bilişim Teknolojileri Alan Şefimiz Halil Çatak ve İngilizce Öğretmenimiz Seda Zeybek’ in refakatinde Almanya'nın başkenti Berlin’ de Bilişim Teknolojileri alanında 21 günlük staj çalışması gerçekleştirmişlerdir.

Staj çalışmaları sürecince öğrencilerimiz bilişim teknolojileri çalışmaları dışında bir Avrupa ülkesi başkentinin gündelik yaşamına, ulaşımına, doğal ve kültürel varlıklarına, ülkenin yakın ve uzak tarihine dair deneyim ve bilgiler elde etmişlerdir. Öğrencilerimiz ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Berlin Başkonsolosluğu’nu ziyaret ederek Berlin Eğitim Ateşesi Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl ile görüşüp Almanya’daki mesleki eğitim sistemi ve Almanya’da yaşanan Türk vatandaşlarımıza sağlanan eğitim olanakları ile ilgili bilgilendirilmişlerdir.

16-10-202316-10-202316-10-202316-10-202316-10-2023

Yayın: 12.10.2023 - Güncelleme: 16.10.2023 08:51 - Görüntülenme: 1275