T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURDUR / MERKEZ - Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

eTwinning Projelerimiz Başladı

Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu etwinning projeleri başladı.

 

                                                      PROJELERİMİZ

 Okulumuzda 5 öğrencimizin yer aldığı "Kültürden Kültüre" adlı etwinning projesi başlamıştır. 10 farklı okuldan ortakların katılımıyla yürütülecek olan proje şubat ayında başlayıp mayıs ayı sonunda bitecektir. Projenin amacı öğrencilerin kültürlerini tanıyıp farketmelerini ve yeni kültürleri tanımalarını sağlamak ve dijital becerilerini geliştirmektir.

 Cultural Envoy (Kültür Elçisiyim) isimli etwinning projemizde öğrencilerimiz kendi kültürlerini daha detaylı tanımayıp –tanıtacak, diğer kültürler hakkında bilgi sahibi olacak, kültürel etkileşimin önemini kavrayacak, farklı kültürlere  karşı hoşgörülü olmayı öğrenecektir. Dijital becerileri de geliştirmeyi amaçlayan projemizde yabancı ortaklar bulunduğu için yabanci dil (İngilizce) ediniminde  de gelişmeye katkı sağlayacaktır.

 My Multi-Purpose Box(Benim En Dolu Kumbaram) etwinning projemiz pandemi döneminde gençlerimizin serbest zamanlarını değerlendirmesini sağlamak,hobilerini geliştirmek ,dijital ve yabancı dil edinimlerini zenginleştirmek için kurulmuş ,yabancı ortakların da olduğu bir projedir.

Tüm öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dileriz.

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.02.2021 - Güncelleme: 24.02.2021 22:51 - Görüntülenme: 496
  Beğen | 1  kişi beğendi