Ara

12. Sınıf beklemeli olan öğrencilerimizin, sorumluluk sınavına girmek istediklerine dair dilekçelerini 26.12.2023 tarihine kadar okul müdürlüğümüze vermeleri gerekmektedir. Dilekçe vermeyen 12. sınıf beklemeli olan öğrencilerimiz sorumluluk sınavlarına giremeyecektir.

Ekm

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI 24 Ekim 2023 Salı günü saat 16:00'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Ekm

İlimiz Merkez Burdur Mesleki ve Teknik ANadolu Lisesi Müdürlüğü okul kantini Okul-Aile Birliği Başkanlığınca 11.10.2023Çarşamba Günü saat 15.00'te Milli Eğitim Müdürlüğü Binasında açık teklif usulü ile kiraya verilecektir.

İhale Şartnamesi ve İhale ile ilgili özel şartname okul müdürlüğünden temin edilecektir.

Haz

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Sorumluluk Sınavları ders ve zaman çizelgelerine aşağıdaki linkleri tıklayarak ulaşabilirsiniz.

May

May

Pandemi döneminde öğrencilerimizin yeni hobiler edinmesini sağlamak, motivasyonlarını yükseltmek amacıyla ortak olduğumuz projede öğrencilerimiz hem Türkiye'den hem de Romanya, Polonya, Litvanya'dan öğrenci ve öğretmenlerle işbirliği ve uyum içinde çalışma fırsatı bulmuştur.

Projede emeği geçen tüm öğrencilerimize ve bu süreçte onları destekleyen ailelerine teşekkür ederiz.

Verilen linklerden proje süreci ile ilgili bilgi edinebilirsiniz