May

Okulumuz Mobilya ve İç Mekan Tasarımı atölyemiz girişinde, üretimi yapılan ahşap objeleri sergilemek amacıyla cam vitrin yapıldı.

May

Okulumuz İş Güvenliği Köşesi, taş bina girişindeki metal atelyesi önüne oluşturulmuştur.Öğrencilerimizin atelye girişinde dikkatini çekmektedir.

Nis

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerine Türkiye İş Kurumu(İŞKUR) tarafından İş Kulübu eğitimleri verilmeye başlandı.

Şbt

Çok Değerli Teknik Müdür Yardımcımız, Sevgili Öğretmenimiz, Ahmet DİLBAZ 15 Şubat Cuma günü kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. BAŞIMIZ SAĞOLSUN...

Şbt

Okulumuzda e-twinning projeleri kapsamında  "Bilinçli ve Güvenli İnternet" konulu sunu gösterimi gerçekleştirilerek, öğretmen,öğrenci ve velilerimize internetin güvenli kullanımı konusunda bilgi verildi.

Kas

"Mesleki Eğitimde Dijital Beceriler" adlı Avrupa Birliği Erasmus Plus projesi kapsamında,okulumuza gelen Romanya, İtalya ve Litvanyalı 18 lise öğrencisi, bir hafta boyunca dijital kodlama öğrenerek bu alandaki bilgi ve becerilerini geliştirdi.

Ekm

Okulumuzun hazırlamış olduğu 105.000 Euro hibe destekli "Mesleki Eğitimde Dijital Beceriler" projesi kabul edildi. Projemizin haberi yerel basındaki yerini aldı.Haberi okumak için tıklayınız.

Haz

Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenle E Twinning Ulusal Kalite Etiketi ödülleri projeyi yürüten İngilizce Öğretmenimiz Yaşar Yasemin AKBULUT ve Müdürümüz Veli AKTAŞ´a verilmiştir.

Ara

Okulumuzda açılan  İl Eğitim Tarihi Müzesi Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan Haberin Var mı? gazetesinin Aralık ayı bülteninde yer aldı.