İçerik

May

Öğrencilerimizin, ülkemizde bulunan kültürel zenginliği farketmelerini ve kendi kültürleri hakkında daha kapsamlı bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla ortak olduğumuz projede öğrencilerimiz diğer ortaklarla uyum içinde çalışarak, pandemi sürecini verimli bir şekilde geçirdiler.

Projede emeği geçen tüm öğrencilerimize ve bu süreçte onları destekleyen ailelerine teşekkür ederiz.

Verilen linklerden proje süreci ile ilgili bilgi edinebilirsiniz.

Okulumuz Sosyal Medya Hesapları

Mrt

Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin dahil olduğu ´´Kitap Paylaşınca Güzel´´ adlı eTwinning Projesi Kasım ayı içerisinde başladı.Projede diğer şehirlerle eş zamanlı çalışılmakta olup proje, çocukların ve toplumun dikkatini kitap okumaya çekmeyi, finalde kitap paylaşımı yaptırarak herkese yararlı olmayı ve kitap konusunda hassas ve bilinçli bir nesil yetiştirmeyi hedefliyor.

Mrt